#1 08-05-2014 22:18:51

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Ritten in Nascar raceauto’s tbv Ronald McDonald Kinderfonds Venray GK4

logo_rmcd.png

(Taxi)Ritten in Nascar raceauto’s ten behoeve van Ronald McDonald Kinderfonds Homeride op Raceway Venray tijdens GK4

Komend weekeinde  10 en 11 mei zal de karttrack van Raceway Venray in gebruik worden genomen tijdens de GK4 en BEKC wedstrijden.

Het zal u niet ontgaan zijn dat we veel bijzondere dingen doen om dit te vieren. We wilden daarbij ook iets bijzonders doen voor onze medelanders die het niet altijd even breed hebben in de maatschappij.
We hadden als Raceway Venray en GK4 organisaties het plan opgevat om wat moois te doen voor een goed doel en dat dan het liefst in combinatie met een bijzondere bezigheid voor de aanwezigen bij onze wedstrijden.
Een grote groep kinderen is vertegenwoordigd binnen de GK4. Wat is er dan mooier dan stil te staan bij het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie en een positieve bijdrage te leveren aan een organisatie die zich met deze groep bezighoudt?

Nu meldde zich op dat moment ook Jimmy Onstenk, de sympathieke Grunninger, die als coach op gaat treden voor een groep fietsers die deelneemt aan de Homeride, een 500 km lange fietstocht ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zou een sponsoring mogelijk zijn? We hoefden als Raceway Venray en GK4 niet lang na te denken. Volmondig ja was het antwoord.

Wat gaan we doen:

Om u kennis te laten maken met de activiteiten die Raceway Venray in de autosport ontplooit zullen gedurende de twee 40-minuten pauzes op zondag 11 mei in totaal 40 demoritten worden gegeven met twee Nascar raceauto’s, een Nissan en een LMV8 (achtcilinder racewagen, 800 PK)waarin duoseats zijn gemonteerd, zodat u als passagier mee kunt rijden in deze auto’s.
Gelooft u ons, een adrenalineverhogende autosport ervaring die zich niet zo snel voordoet en die u lang zal bijblijven. De adreniline pompt door uw lichaam. Brute,  geweldige raceauto’s met een machtig geluid!!

Tegen een vergoeding van (minimaal) € 10,00 per persoon per rit – u mag natuurlijk meer doneren tbv het Ronald McDonald Kinderfonds - kunt u genieten van deze per persoon vier ronden durende rit op de grote zogenaamde ½ Mile Oval van Raceway Venray.

Opgave voor de demoritten kan bij GK4 via info@gk4kartseries.com.
U mag zich ook op de baan opgeven. Er werd vanmiddag al geboekt, mis deze “once in a lifetime ervaring” niet.

20140421%20TWSP%40Venray%20Paasraces%20%28712%29.jpg

homebanner1.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices