#1 08-08-2016 13:53:25

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,769

Aankondiging KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS race 4 GENK

KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS en BELGIAN CHAMPIONSHIP X30 2016; Beyond Borders

KARTING GENK karting_logo.png

Veel deelnemers hebben de vakantie er intussen al weer opzitten of zitten nog lekker midden in deze fijne periode. Even de zinnen verzetten en de spreekwoordelijke accu weer opladen, zodat we de voor de deur staande tweede helft van het kartseizoen weer fris kunnen starten, aanvangend met de KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS.

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus gaan we met het gecombineerde kampioenschap KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS en BELGIAN CHAMPIONSHIP  X30 - verenigd in de Benelux Open - naar al weer zo’n schitterend circuit met internationale allure, Karting GENK in België.

De moderne opzet van deze gecombineerde wedstrijden gaat in een unieke samenwerking voorbij grenzen zoals het anno 2016 hoort; IAME X30, BEYOND BORDERS

De eerste wedstrijden toonden al aan dat deze vernieuwende formule aanslaat. Of eigenlijk lieten de rijders en begeleiders dat zien via de grootste startvelden en samensmelting en verbroedering van de diverse nationaliteiten in één grote IAME familie. Met als resultaat faire en superspannende wedstrijden. Volgende week zullen er dan ook weer meer rijders aan de start staan in de diverse klassen:

•    Mini-Parilla 60cc
•    X30 Cadet
•    X30 Junior
•    X30 Senior/ Master
•    X30 Super / Master (175 cc)
•    X30 Shifter (125 cc)
•    X30 Super Shifter (175 cc)

knaf-cup-2016-2-francorchamps-2159.1240x0.jpg

Extra prijzen
Een prachtig initiatief van IAME. Tijdens de prijsuitreiking zullen er extra prijzen worden uitgereikt, “Free Entries” voor de WK wedstrijd in Le Mans. De tussenstanden zullen derhalve direct na de race worden opgemaakt, waarna per klasse KNAF CUP aan de eersten in de diverse tussenstanden de gratis inschrijvingen worden uitgereikt.

Huurmotoren in KNAF CUP
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@knafcupiame.nl.   

Kwalificaties en Wedstrijden
De kwalificaties vinden in de basis plaats op zaterdagmiddag, de races op zondag.
Het verloop van de wedstrijddag zal zijn met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, warm-up, kwalificatie manches en een Finale fase.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de mogelijkheid ingebouwd tot kwalificatieheats op de zondag.

Tijdschema’s en verplicht Tankstation
De tijdschema’s en het verplicht gestelde tankstation worden in de week voorafgaande aan de wedstrijd met u gecommuniceerd.

knaf-cup-2016-2-francorchamps-2053.1240x0.jpg

Banden
Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door info@eurokarting.be.  Er mag niet met eigen banden worden gereden. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer.
Voor de Mini’s: de deelnemers aan eerdere wedstrijden hebben hun (zes) banden reeds ontvangen. Met die geregistreerde banden moet worden gereden. (Nieuwe deelnemers, contacteer aub uw servicepunt).
Voor de Super-X30: er zal worden gereden met een nieuw type/model band. De banden zijn beschikbaar vanaf woensdag 17 augustus. Iedere geregistreerde deelnemer zal eenzelfde gelimiteerd aantal banden kunnen afnemen.

Paddock
Er hoeven geen paddock plaatsen te worden besproken.
In Genk is een afzonderlijk terrein ingericht, waar caravans, campers etc. moeten worden geplaatst.
Auto’s mogen niet in het rennerskwartier worden geparkeerd, maar worden geplaatst op de daarvoor bestemde parking.
Bij de ingang rennerskwartier kunt u informatie vragen betreffende plaatsing van uw tent.
Schuift u vooral op elkaar aan, laat geen ruimtes ivm de drukte in de paddock!
Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met onvoorziene kosten worden geconfronteerd.

De wedstrijdverslagen worden gepubliceerd op www.racexpress.nl, www.kartlife.nl en www.kartzone.be.

Legenda
Genker Kart Vereniging V.Z.W.
Europalaan 555
3600 Genk (B)
Tel.: +32 89 65 81 82
Email: info@kartinggenk.be   

Wat hebben we er  zin in u weer te treffen en alle rijders in actie te zien; we hopen u te ontmoeten. Kom gerust ook langs om de unieke IAME sfeer te proeven.

IAME THE HEART OF KART


knafcupiam.png

x30challen.jpg

img0566.jpg

knaflogorr.jpg

cpoint.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2018. Powered by Qbixx | Webservices

smash