#1 28-09-2010 23:25:36

Plukkie
Gebruikers
Van: Zoetermeer
Geregistreerd: 22-09-2008
Posts: 16
Website

DINSDAG 16 NOVEMBER. TEAM INFORMATIE BIJEENKOMST. KWM RACING

MAANDAG 15 NOVEMBER. TEAM INFORMATIE BIJEENKOMST. KWM RACING

Geïnteresseerd in het buitenkarten in een professioneel kartteam, wat komt daar allemaal bij kijken?

Officiële NK wedstrijden, GP4 Kart Series, (endurance) wedstrijden, trainingsdagen, interne wedstrijden, recreatief karten, Karting School, FunWeekends, sleutelavonden,.......

Ter introductie van onze activiteiten en ontwikkelingen voor het jaar 2011, organiseert het KWM Racing team binnenkort een informatiebijeenkomst!

Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Stuur ons een Email en u ontvangt zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor de bijeenkomst.

Deel A; Teambijeenkomst KWM Racing Team 2010. Evaluatie en toekomst. (19.00 tot 20.15)
Deel B; Alle genodigden. Presentatie KWM Racing 2011. (20.15 tot +/- 21.30)

Bij veel mensen is er de gedachte dat aansluiting bij een raceteam hoge kosten met zich meebrengt. Het KWM Racing Team wil graag het tegendeel bewijzen. Onze doelstellingen zijn oa. juist om tegen lage kosten, professioneel te kunnen racen. Zowel in trainingsverband als op wedstrijdniveau.

Het rijden in ons raceteam brengt veel voordelen met zich mee;

* Professionele ondersteuning en begeleiding. Op technisch gebied, maar ook met begeleiding op trainings- en wedstrijdniveau.
* Service en onderhoud direct bij het raceteam. Dus geen geregel met transport van een kart naar een dealer of servicepunt.
* Beschikbare faciliteiten. Ons raceteam beschikt over diverse aanhangers, een enorme trailer, werkplaats, racetenten,... en veel meer.
* Beschikbaarheid van onderdelen. Vanwege de omvang van ons raceteam, beschikt het raceteam altijd over voldoende onderdelen tijdens trainings- en wedstrijddagen.
* Administratieve ondersteuning. Het raceteam houdt alle kosten overzichtelijk en transparant bij. Voorafgaand aan een trainings- of wedstrijddag weet u waar u aan toe bent. Daarnaast heeft u tijdens trainings- en/of wedstrijddagen geen rompslomp met inschrijving, baanhuur, etc.
* Rijdersmappen. Het raceteam houdt voor iedere rijder een rijdersmap bij. Hierin kunnen desgewenst alle onderhoudsrapporten, training- en wedstrijdgegevens worden opgeslagen. Ook kunnen de laptimers (Alfano) worden uitgelezen met de laptop.
* Uitstraling voor de rijders en raceteam. Alle rijders van het raceteam rijden in dezelfde overall en kunnen beschikken over een eigen website van het raceteam.
* Onderlinge ondersteuning. KWM Racing gelooft in de kracht van samenwerking. Zo helpen rijders, betrokkenen en eventueel ouders elkaar en onstaat er een informele en aangename sfeer.
* Betrokken teamsponsors. Vanwege de omvang van het team en zeer betrokken teamsponsors, hebben alle rijders hier voordelen van. Zoals teamtrailer, tenten, raceoveralls, rijderskisten, regenoveralls, etc.
* Transport en opslag. Niet alle rijders hoeven afzonderlijk een aanhanger te kopen en stallingsmogelijkheden te hebben. Het raceteam beschikt over deze mogelijkheden.
* Sleuteldagen en/of avonden. KWM Racing is regelmatig 'open' voor eigen onderhoud aan uw kart, altijd met kosteloze ondersteuning.

Zoals u kunt lezen hebben deze voordelen juist ook met name veel positieve effecten op de financiën. Natuurlijk kunnen wij nog veel meer voordelen noemen. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog tal van vragen heeft, wij staan u graag te woord om u verder van informatie te voorzien.

Het KWM Racing Team biedt trainingspakketen, GP4-, NK-, pakketten, enzovoorts.

Tijdens de presentatie worden oa. de activiteiten van 2011 besproken, teamsamenstelling, kostenopbouw, KNAF NK, GP4, recreatieve rijders, FunWeekenden, trainingsdagen, en meer.

Hebben wij uw interesse gewekt? Om u aan te melden voor deze bijeenkomst of voor eventuele andere vragen, kunt u ons contactforumulier gebruiken of u kunt een mail versturen naar info@kwmracing.nl

Met vriendelijke groet,

KWM Racing Team
http://www.kwmracing.nl

Laatst bewerkt door Plukkie (08-10-2010 01:43:48)


Jongeren zien verder dan ervaring ziet.

Offline

#2 08-10-2010 01:44:07

Plukkie
Gebruikers
Van: Zoetermeer
Geregistreerd: 22-09-2008
Posts: 16
Website

Re: DINSDAG 16 NOVEMBER. TEAM INFORMATIE BIJEENKOMST. KWM RACING

Let op! Datum gewijzigd!!!


Jongeren zien verder dan ervaring ziet.

Offline

#3 15-10-2010 13:02:38

Plukkie
Gebruikers
Van: Zoetermeer
Geregistreerd: 22-09-2008
Posts: 16
Website

Re: DINSDAG 16 NOVEMBER. TEAM INFORMATIE BIJEENKOMST. KWM RACING

Datum nadert! Reageer snel...


Jongeren zien verder dan ervaring ziet.

Offline

Forum footer

© Copyright 2017. Powered by Qbixx | Webservices

smash