#1 03-01-2012 14:24:36

TC van RN Racing
Gebruikers
Geregistreerd: 03-01-2012
Posts: 1

Te koop/te huur aangeboden 2 Spirit kart(s)

KCR RN Racing Team biedt 2 Spirit karts te koop aan of te huur. (En nee, we stoppen niet met de MKS)

Teams die kennis willen maken met de de MKS maar niet direct een diepte investering kunnen of willen doen, of bestaande teams die op korte termijn een andere kart zoeken kunnen bij KCR RN Racing Team een Spirit kart huren voor een MKS wedstrijd (weekend) in volledige racetrim. Ook de kampioenskart van 2011, de Sprit nr 22.!

De karts zijn beiden volledig gereviseerd en alle vitale onderdelen zijn vervangen. Achterassen, fussee's, spoortstangen, nieuwe stoel, remsysteem volledig vervangen, stuurtje, ketting, tandwiel. stuurstangen etc. De karts verkeren in absolute nieuwstaat. Kortom: een idelae mogelijkheid om goed voorbereid aan de start van het MKS kampioenschap 2012 te verschijnen met een hele betrouwbare en supersnelle kart die zichzelf heeft bewezen in de MKS.

De karts zijn ook te koop. Eveneens in volledige racetrim, zonder motor of met motor (Honda 160 cc die gelijk is aan de wedstrijdmotoren). De motor kun je ook huren bij Speedsport of zelf aanschaffen.

Huurprijs per weekend: € 175,- (excl banden, wedstrijdgeld, motorhuur en schades die gereden worden). vervoer van de kart zul je zelf moeten verzorgen.

Koopprijs van de karts gaat in overleg. Kart 44 kan ook verkocht worden als rollend chassis.
Wanneer je belangstelling hebt graag even contact opnemen met de TC van het RN Racing Team.
Mailto: peter.blaauw@casema.nl  of telefonisch 06-51240485

Offline

Forum footer

© Copyright 2018. Powered by Qbixx | Webservices

smash