#1 28-06-2018 13:04:20

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,743

GEWICHTSREGEL NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP NKH 4TEAMS 2018

logonkh.jpg

GEWICHTSREGEL
NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP NKH 4TEAMS 2018
In teamracing is het gemiddeld gewicht van de deelnemers per team van groot belang. We zijn derhalve met rijders en baaneigenaren in overleg gegaan over het minimum gewicht per rijder.

We zijn gekomen tot de volgende Gewichtsregel:

De rijders moeten op minimum gewicht rijden, minimaal 75 kilogram; het totaalgewicht rijder inclusief kleding, rib- en nek protector, helm en inzetstoel. Weging rijders inclusief genoemde toebehoren.

Er dient voor lichtere rijders in de races 1 Oldenzaal en en 3 Middelburg gebruik te worden gemaakt van de loodvoorziening van deze banen:

Race 1 Oldenzaal: de karts zijn voorzien van gewichtskorven. Oldenzaal heeft per kart 30 kg lood in voorraad, zodat per rijder altijd voldoende lood kan worden meegenomen.
In de korven mag alleen het door de kartbaan ter beschikking gestelde lood worden meegenomen.

Race 3 Middelburg: de karts zijn voorzien van een gewichtssysteem bestaande uit pennen met schijven. Maximaal kan per kart 12 kilogram op deze schijven worden geplaatst.
Ingeval een rijder niet aan het vereiste minimum gewicht van 75 kilogram komt, dient deze zelf in een inzetstoel te voorzien. Waaraan tot het vereiste minimum van 75 kg toegevoegd gewicht - bestaande uit lood - deugdelijk is bevestigd aan de onderzijde van de inzetstoel. Deugdelijkheid ter bepaling TC.
Waarbij wordt bepaald dat 15 kilogram lood het maximum is dat als toegevoegd gewicht mag worden aangewend.

Van toepassing voor race 2 Eefde:
Wanneer een rijder na weging niet aan het minimum gewicht van 75 kilogram komt, zal deze in een inzetstoel moeten voorzien. Waaraan tot het vereiste minimum gewicht van 75 kg toegevoegd gewicht - bestaande uit lood - deugdelijk is bevestigd aan de onderzijde van de inzetstoel. Deugdelijkheid ter bepaling TC.
Waarbij wordt bepaald dat 15 kilogram lood het maximum is dat als toegevoegd gewicht mag worden aangewend.
Het aldus bereikte totaalgewicht rijder inclusief kleding, rib- en nek protector, helm en inzetstoel inclusief lood, is het gewicht waarmee de rijder aan deze wedstrijd mag deelnemen, al bedraagt dit niet het als minimum gestelde gewicht. In dit geval wordt maximaal één rijder die niet aan het vereiste gewicht voldoet per team toegelaten.

LOVE RACING, LIVE KARTING, ENJOY QUALITY

logo-50-300.png
KartingOutdoorSportEefde_logo.png
Logo.gif

images?q=tbn:ANd9GcRjV5xN4PylrWBoz3MCICdtDWUGp0gwrNJ754bczRJUo637CNQ-dg NKH Nederlands Kampioenschap Huurkarts


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2018. Powered by Qbixx | Webservices

smash