#1 30-01-2012 21:47:00

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

In memoriam Josh van Logten

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden op tienjarige leeftijd van onze kleine grote vriend Josh van Logten.

Joshje trainde vanaf zijn zesde jaar bij onze trainingsgroep en reed afgelopen seizoen zijn eerste volledige seizoen in de NCC. Joshje laat een onuitwisbare indruk bij ons achter. We zullen het missen om te zien dat hij met zijn inzetstoeltje samen met zijn onafscheidelijke vader Pieter binnenkwam en iedereen met een warme glimlach en een handje begroette. We zullen het missen dat Joshje na iedere heat kwam vragen of hij het goed had gedaan. We zullen je gewoon erg, erg missen jongen.

We kennen Joshje als een hartverwarmend kereltje, wiens glimlach je deed smelten. Een manneke van weinig woorden, maar die je altijd diep wist te raken door zijn manier van doen. Gewoon, geen poespas, een heerlijk jong zoals ze in Brabant zeggen. Stapte op zijn zesde voor het eerst in een kartje, trainde vol overgave en raakte verslingerd aan het spelletje dat karten heet en had veel, heel grote plannen.

Het ene moment train je nog samen in Uden, neem je afscheid “tot volgende week jongen, gaan we lekker naar Middelburg toe”. Het andere moment komt dat bericht dat Joshje ziek is en de training die avond moet missen. Het ging slechter en dan komt dat verschrikkelijke, niet te bevatten bericht dat onze kleine vriend is overleden. Onbegrijpelijk vooral. Dat kan toch gewoon niet!, dat een jong leven wordt gedoofd? En dat het afscheid definitief zal zijn?

Onze gedachten gaan vooral ook uit naar Pieter, Saskia, Michelle en familie. We hopen dat jullie de kracht zullen vinden om dit verlies te kunnen verwerken, om het een plaats te geven. We hopen jullie daarbij tot steun te kunnen, vooral te mogen zijn.

Het zou je seizoen worden zei je recent nog ernstig lachend. Als er een kartbaan is waar je nu bent, dan hopen we toch vooral dat de grote kampioenen zich over je ontfermen en dat je datgene zult krijgen wat je hier in het aardse voor ogen had. Die mooie grote beker winnen, zoals Erik die ook had gewonnen.

Joshje, maatje, het was een eer om je te hebben leren kennen, om samen met je te hebben mogen trainen. Je blijft in ons hart, je zult daar zijn waar wij racen, je racet met ons mee.

Casper, ouders, trainingsmaatjes.

p.php?a=e3FxXn1jYWVheG9jf1swPi87Jio4Oic7MDU9L2hiYDkjIzg%2FPzsjKDk7Mj80LTwyJicrPDsmNzcqOS0yPjI5JyI%3D&m=1319109591


C.point Racewear, Made to Win

Offline

#2 30-01-2012 21:57:41

niccck
Gebruikers
Van: Zoetermeer
Geregistreerd: 07-01-2010
Posts: 46

Re: In memoriam Josh van Logten

Rust zacht kleine Josh,
Ik heb genoten om de woensdagen met je te trainen en met je te lachen, een top ventje was je.
Ik leef van de familie Van Logten mee, die ik heel veel sterkte wens.
Nick.

Offline

#3 31-01-2012 10:49:33

jackker
Gebruikers
Van: Mierlo-Hout
Geregistreerd: 15-10-2010
Posts: 34
Website

Re: In memoriam Josh van Logten

Josh,
Rust zacht.
Geen race geen woensdag zal meer hetzelfde zijn.

Forever in my mind!

Heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden.

Jacko

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices