#1 03-11-2012 19:17:14

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Nieuw K4A - GK4 Arrive and Drive Kartarrangementen

banner-gk4-k4a-arrangement.jpg

Als organisatie GK4 Kart Series zijn we vanaf de start in 2010 op zoek naar vernieuwing en nieuwe wegen om karting bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk geïnteresseerden.

Back to Basic is hierin ons motto, werken vanuit de basis en kosten zo laag mogelijk houden, kortom zoveel mogelijk waar geven voor een zo laag mogelijk budget.

We weten dat, voordat je er goed en wel erg in hebt, de kosten uit de hand kunnen lopen. Dat begint vaak al bij de keuze voor een achteraf (te) kostbare klasse in combinatie met hoge inschrijfbedragen, licentiekosten, administratiekosten en loopt niet zelden in sneltempo door naar uit de hand lopende running costs om mee te komen gedurende het seizoen. Wanneer budget voldoende voorhanden is hoeft dat geen probleem te zijn. Maar wetende dat het overgrote deel van de mensen dat soort hoge bedragen niet op kan hoesten haken veel deelnemers na een enthousiaste instap in de karting al weer snel af, een enorme desillusie en teleurstelling rijker.

Als organisatie blijven we onze blik gefocust houden op het bereikbaar maken van karting voor iedereen door mee te denken in het realiseren van lage instapkosten in combinatie met lage running costs. Dat is een pre in de ontwikkeling van de GK4.

We hebben het er onderling al vaak over gehad: "Ideaal zou zijn een instapklasse met daarin een Arrive and Drive arrangement met een vast kostenplaatje per wedstrijd." Zodat je op voorhand al grotendeels weet wat de totaalkosten voor het seizoen zullen zijn en dus met een gerust hart weloverwogen een instap kunt maken. Daarbij kwam dan even zo vaak de vraag aan de orde wie dat zou kunnen aanbieden.

p.php?a=Z3lgXiJVZH9gb2V4cmVtVDM9Jj44OSc7NzcwL2hiYDkjJjc%2FPzsjKDk7Mj80LTwyJicrPDsmNzcqOS0yPjI5JyI%3D&m=1348514187

En dan staat een onderneming met dat concept op en komen we in aanraking met Robbin Loois van Karting 4 All, afgekort K4A, bedenker van het K4A Kartconcept. Na een aantal energieke gesprekken waren we er al snel uit. Dat is precies wat we voor ogen hebben en een welkome aanvulling op de binnen de GK4 geboden mogelijkheden.

We zijn er dan ook trots op om u via deze weg te kunnen mededelen dat de GK4 en K4A een exclusieve overeenkomst zijn aangegaan, uniek in karting via een budgettair verantwoord laagdrempelig Arrive and Drive arrangement. Een pracht mogelijkheid om de instap in karting te maken met topmateriaal tegen een vast laag bedrag per wedstrijdweekeinde, of desgewenst per wedstrijddag. Het motto van K4A zal zeker opgeld gaan doen: “K4A, where outdoorkarting starts”.
De K4A Monoklasse staat garant voor betaalbaarheid en gelijkwaardigheid in alle facetten. Waarbij Monoklasse staat voor de waarborg voor normale kosten, waar geen ruimte is voor tuning, met andere woorden een garantie voor "iedereen gelijke kansen".

p.php?a=Z3lgXiJVZH9gb2V4cmVtVDM9Jj44OSc7NzU6L2hiYDkjJjc%2FPzsjKDk7Mj80LTwyJicrPDsmNzcqOS0yPjI5JyI%3D&m=1348514189

Wat houdt het K4A – GK4 Arrive and Drive concept in:
K4A verzorgt in 2013 in de GK4 sprintraces acht beschikbare karts, dus complete karts voorzien van de K4A motor in de Monoklasse K4A. De klasse gaat deel uitmaken van de Groep motoren tot 15 PK. De voor u eenvoudigste en meest betaalbare optie.

U meldt zich aan bij de GK4 organisatie via info@gk4kartseries.com, waarna K4A alles voor u in orde maakt. Alles wordt voor u geregeld, u kunt zich volledig richten op de wedstrijd. Het arrangement is inclusief complete wedstrijdkart, plaats in de K4A unit, begeleiding, monteur, banden, brandstof, gewichtsysteem, transponder en motorschades.

Wat kost dit?
Prijzen exclusief BTW.
Arrive and drive arrangement € 180,00 per dag, dus voor een compleet all-in verzorgd GK4 weekeinde € 360,00. K4A werkt daarbij met een borgstelling in combinatie met een maximaal schadebedrag.

Hierbij komen de inschrijfkosten voor de trainingen op zaterdag € 40,00, wedstrijdgeld € 125,00 per wedstrijd en een eenmalig bedrag van € 70,00 verzekering voor het hele seizoen of € 30,00 voor een losse wedstrijd. Wilt u een eendaags arrangement vervalt natuurlijk het trainingsgeld.

p.php?a=Z3lgXiJVZH9gb2V4cmVtVDM9Jj44OSc7NjY%2BL2hiYDkjJjc%2FPzsjKDk7Mj80LTwyJicrPDsmNzcqOS0yPjI5JyI%3D&m=1348514201

De K4A klasse zal worden ingedeeld in de Groep motoren tot 15 PK met daarin als extra een eigen klassement.
U strijdt dus op twee fronten: 1) Het totaalklassement Groep 1 en 2) Het K4A Klassement met iedere wedstrijd een extra eigen bekerset, een eigen competitie met kampioenschap en grote Kampioenstrofee aan het eind van het seizoen.

De Monoklasse K4A beleeft zijn introductie tijdens de laatste GK4 wedstrijd van 2012, de Grande Finale op een van de mooiste Europese kartbanen, Karting Genk (B). K4A zal u graag van dienst zijn als rijder of indien gewenst van informatie voorzien. U kunt in Genk al een instap maken in deze misschien wel mooiste wedstrijd van het seizoen.

Ter introductie hebben we als GK4 en K4A een prachtaanbod voor u: een compleet verzorgd ALL IN kartweekeinde GK4 Genk, dus complete kart inclusief plaats in K4A unit, begeleiding, monteur, banden, brandstof, transponder, inschrijfgeld training en wedstrijddag, verzekering, voor het strakke bedrag van € 400,00.

Het eerste K4A dealer en servicepunt De Motorservice Buitenpost zal de wedstrijd verzorgen en u van technische ondersteuning voorzien. De heer Wiebe Jelsma staat voor u klaar. Voor technische zaken kunt u zich tot Wiebe wenden via info@demotorservice.nl.

Inschrijving en het verkrijgen van wedstrijd informatie kan via info@gk4kartseries.com.
Voor informatie over K4A verwijzen we u graag naar de site www.k4a.eu

Heeft u vragen, stel ze gerust, we antwoorden altijd zo snel mogelijk.
We verwelkomen u graag in de GK4 K4A klasse.

Het K4A Arrive and Drive concept zal in 2013 ook worden uitgerold naar de BEKC Endurance teamraces en de Recreatie Kart Races (RKR) sprintraces.

Met vriendelijke groet,

Het GK4 Team
Ben de Feyter
Casper Reinders

gk4.png

k4ablack.jpg

debuitenpost.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices