#1 18-08-2013 12:37:27

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Aankondiging GK4 en BEKC Endurance wedstrijd 6 Berghem 31-8 en 1-9

gk4-bekc.png

Aankondiging GK4 en BEKC Endurance wedstrijd 6 Berghem 31 augustus en 1 september 2013

Dames en heren raceliefhebbers,

De tijd vliegt. Voor de meesten onder ons zit de vakantie er al weer op. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad en dat de spreekwoordelijke motor weer opgeladen is, zodat u er weer vol tegen aan kunt.

We hebben in de tussenliggende periode niet stilgezeten en hebben samen met de GK4 servicepunten een heerlijk programma neergezet voor de komende races GK4 en BEKC, die over twee weken, in het weekeinde van 31 augustus en 1 september plaatsvinden op Circuit Park Berghem nabij Oss. We vonden dat we zo kort na de vakantie het daarbij horende vakantiegevoel nog even vast moesten houden en hebben verschillende activiteiten gepland om dat feestje GK4 en BEKC nog meer dié beleving te geven die we voor ogen hebben, zodat we de titel TheOriginals nog meer waarmaken.

Het gaat erg druk worden, vandaar dat we een aantal verzoeken naar u doen om vooral de plaatsing in de paddock en het verblijf aldaar in goede banen te leiden.

p.php?a=cnkmLHtrY30paG5pcCk4OTU7OG15bCY3Mio8MTI%2BNCUiPjE%2FPTs%2FNSY%2BMj8xMScyJiYrPCc%2FMg%3D%3D&m=1374235321
Racen in optima forma

Bijzonderheden:

1) Bijzonderheden huishoudelijke aard:
•    Lay-Out: we maken gebruik van de lay-out zoals deze er al een aantal weken ligt en waarop al veel is getraind: ESTORIL.
•    Programma:
Zaterdag: vanaf 11.00 – 16.00 uur de vrije trainingen en van 16.00 – 18.30 uur het raceprogramma BEKC Endurance race.
Zondag: vanaf 10.15 – 18.45 uur de GK4 sprintraces.
•    De trainingen op zaterdag worden verzorgd door CPB, wat inhoudt dat de baanploeg GK4 op de baan komt bij het BEKC programma. Voor de betaling van de training kunt u zich bij de mensen in de horecagelegenheid vervoegen.
•    De tijdschema’s worden zoals gewoonlijk op de site geplaatst en aan deelnemers gemaild. Let op: Het tijdschema voor de zondag is licht aangepast; klassen 15PK en 125 Automaat hebben van plaats gewisseld in het schema.
•    Inschrijving: op zaterdag vanaf 11.00 uur, op zondag vanaf 09.00 uur.
•     Brandblussers: in Hahn heeft de WL een ronde gemaakt betreffende de aanwezigheid van brandblussers, met wisselende bevindingen als gevolg. We willen u er op wijzen dat een goedgekeurde brandblusser verplicht is. Binnen handbereik in de tent. We adviseren een schuimblusser met een minimale inhoud van 6 liter of een poederblusser van minimaal 6 kg. In Berghem zal de WL een ronde maken. We vertrouwen er op dat u de noodzaak inziet en dat u een goedgekeurde blusser aanwezig hebt in de tent.
•    Afval: we verzoeken u om uw afval zoals oude banden, doeken, dozen etc. mee naar huis te nemen. Dit is een eis van de baan. We gaan er sowieso van uit dat u uw spullen netjes meeneemt en niet achterlaat op het terrein.

SP05015255bogS0802.jpg
Groot Springkussen voor de KIDs, Familiefeestje

2) Bijzonderheden algemeen voor u:
•     Springkussens: in Berghem plaatsen we weer een groot springkussen voor de Kids. Hoewel, niet een maar twee, zodat de kinderen een totale lengte van 8,5 meter hebben om zich op uit te leven.
•    Gratis rijden voor de mini’s en cadets: we gaan het ook weer voor de Mini’s leuk maken, dat hebben we al eerder aangekondigd.
Voor het eerst zullen er voor de Kids vanaf 5 jaar een aantal karts klaar staan waar u gratis gebruik van kunt maken. Alleen opgelopen schades komen, begrijpelijkerwijs voor uw rekening.
U mag natuurlijk ook met uw eigen kartje komen, mini of geknepen Cadet.
En natuurlijk krijgen ze allemaal weer een mooie beker als herinnering.
De gratis deelname in de pauzes is voor iedereen, dus ook voor u die (nog) niet in de GK4 actief bent.
Het rijden wordt geregeld door Yvonne Verhaag. U kunt zich voor deelname bij Yvonne vervoegen in de MS tent, niet te missen.
•    Verloting: Jan Cramer, Karting Paradise en Bas Lucassen, Kart-Parts zijn organisator van Feel the Speed Zandvoort en runnen een Superkart Team. Je weet wel die 250 cc 2-T kanonnen. Jan en Bas stellen voor de komende 2014 editie van FtS vijf gratis heats in een Superkart ter beschikking. De heats worden verloot onder alle seniorrijders – leeftijd vanaf 15 jaar – die in Berghem meedoen, zowel GK4 als BEKC. En dat is moooi!
•    T-shirts: MS kart-Kart-Parts heeft 200 T-shirts bij zich voor de Kids.
•    GrandPrixRadio.nl: zal voor het eerst verslag doen van het GK4 weekeinde. Stem af op internetradio via www.GrandPrixradio.nl .
•    Muziek en wedstrijdcommentaar: een bekende DJ verzorgt muziek. Een omroeper/verslaggever is aanwezig en geeft commentaar bij de wedstrijden.
•    Gezamenlijke BBQ: we zijn voornemens om gezamenlijk een BBQ te houden op de zaterdagavond. Het is al voor velen de gewoonte om te BBQ-en op deze avond. Veelal bij uw eigen tent. De avond in Hahn 2012 staat nog vers in ons geheugen, wat een feest GK4 en BEKC samen in de tent bij Pitparts. Erik en Ronald stellen hun tent wederom ter beschikking. We roepen iedereen op om de BBQ in Amerikaanse sfeer gezamenlijk in en bij de tent van Pitparts/Parolin te houden. Eigen BBQ, zelf vleespakket meenemen en lol maken!

p.php?a=cnkmLGFraHYpPiZvempoJmljcnQkPDIwNihjcWU%2BMiY%2BJzEjJjgjNCY7LiQ0LTouPyYrPDsmMis2JTQuJzc%3D&m=1371300268
Gratis rijden voor de mini’s in de pauzes, nu met aantal karts gratis voor u ter beschikking

Wat is GK4 – BEKC
Het totaalplaatje GK4/BEKC met verzegelde klassen vindt veel bijval, de combinatie van 2- en 4-Takt klassen slaat enorm aan. Budgettair verantwoord racen, in een heerlijke positieve ambiance van sportiviteit en elkaar helpen, voor ieder wat wils, voor ieder een wervelende competitie. Kom eens kijken en laat u verrassen door de mooie startvelden en spannende wedstrijden.

De klassen GK4:
Viertakt: Honda Cadet – RK1 Junior en Senior –  RK1 Junior verzegeld – Van der Valk Hotel Tiel Swissauto Mondial VT4 - VT250 Junior en Senior Multibrand – Swissauto Cup VT250 Junior en Senior
Tweetakt: 125 Automaat, motoren Rotax Max, Iame X30, Vortex Rok –  125 Schakel, motoren Iame X30, VM, Vortex.
De klassen BEKC Endurance: Rotax Max - RK1.

p.php?a=cnkmLGFraHYpPiZxdWFkeS89IjI6JWByYCo8Mi4nNyU%2BITEjJjs%2FMzonMz8xMSc3Ojo3JTsmNyszOQ%3D%3D&m=1371300297
Gezamenlijke BBQ op zaterdagavond bij Pitparts

Voor degenen die het nog niet weten, de wedstrijdverslagen worden gepubliceerd op www.raceXpress.nl , het sfeerverslag organisatie GK4 op www.kartlife.nl.

p.php?a=cnkmLGFraHYpPiZxdWFkeS89Jj8xJWByYCo8Mi4nNyU%2BITEjJjs%2FMzonMz8xMSc3Ojo3JTsmNyszOQ%3D%3D&m=1371300285
We treffen u graag in Berghem


Met vriendelijke groet,

Het GK4 Team
Ben de Feyter
Casper Reinders


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices