#1 14-02-2014 15:19:19

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Introductie GK4, BEKC, Mini Kids Club 2014

Dames en heren raceliefhebbers,

De GK4 mag zich verheugen in een alsmaar groter wordende groep deelnemers en overige geïnteresseerden die basisracing tegen standaardtarieven en ons structureel tegengaan van tuning waarderen. De Rijder moet het verschil maken en niet de portemonnee!
Begonnen in 2010 hebben we er in vier seizoenen samen met deelnemers, importeurs, dealers en teams voor gezorgd dat de GK4 leidend is in ontwikkeling van karting. Snel, effectief, professioneel racen binnen zo standaard mogelijke klassen, zo kun je de insteek van de gezamenlijke deelnemers wel omschrijven.

Hieronder treft u de introductie van de GK4, BEKC en Mini Kids Club 2014. Het document staat in zijn geheel op onze site gk4karseries.com en kunt u eenvoudig inzien via de volgende link:

http://www.gk4kartseries.com/gk4/introductie-gk4

Een overzicht van alle bijzonderheden over kosten, benodigdheden voor de races en in het bijzonder voor iedere klasse kunt u bij ons opvragen via email; info@gk4kartseries.com

We wensen u veel plezier in karting toe en hopen u in de GK4 te mogen begroeten.



GK4 Four-Stroke Kart Series

De GK4 is een initiatief van AKRT vzw (B) en Cpoint Racewear (NL) en staat voor het gecombineerd Nederlands-Belgisch kampioenschap sprint viertakt kart racing. Zowel AKRT als Cpoint heeft ruime ervaring in het organiseren van uiteenlopende kartkampioenschappen en zorgen gezamenlijk voor een solide basis. De GK4 heeft als doel, tegen relatief lage kosten competitieve races te organiseren met viertakt karts binnen een gemoedelijke clubsfeer. Spanning, sportiviteit en vooral plezier krijgen de hoogste prioriteit. De GK4 richt zich niet alleen op de gevestigde orde, de "professionals", maar ook en vooral op de beginnende rijders die in deze races de nodige ervaring en contacten op kunnen doen.

Waarom dit initiatief

In het algemeen zag (en zie je nog steeds) dat in karting de kosten zodanig hoog opliepen dat een grote groep beginnende rijders al snel teleurgesteld afhaakte, terwijl dat niet zou hoeven. De sport kreeg mede daardoor een elitair karakter en dat kon in onze optiek niet de bedoeling zijn. We wilden de sport terugbrengen naar de basis en hebben daar vanaf de start in 2010 hard aan gewerkt. De kartsport dreigde in onze optiek aan tuning onderdoor te gaan. Daarom hebben we vanaf het begin gekozen voor het tegen gaan van tuning in al zijn facetten.

We zijn in deze korte periode uitgegroeid tot het grootste viertakt evenement dat onze landen te bieden hebben, met internationale deelname uit o.a. Nederland, België en Duitsland. De racedagen zijn zo geworden zoals we racen voorstaan; Professioneel, hoog niveau, budgettair verantwoord, met daarbij het GK4 familiegevoel dat een grote rol speelt. Een resultaat waarop we erg trots zijn en dat we dankzij onze deelnemers hebben weten te realiseren.

Doel

De GK4 heeft als doel, tegen relatief lage kosten competitieve races te organiseren met 4-takt karts binnen een gemoedelijke clubsfeer. Spanning, sportiviteit en vooral plezier krijgen de hoogste prioriteit. De GK4 richt zich niet alleen op de gevestigde orde, de "professionals", maar ook en vooral op de beginnende rijders die in de GK4 de nodige ervaring en contacten op kunnen doen.
Als organisatie zijn we waar mogelijk ondersteunend voor onze deelnemers.

Lees verder via de volgende link

http://www.gk4kartseries.com/gk4/introductie-gk4


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices