#1 06-03-2009 21:07:31

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

cpoint.jpg
Racewear en Kart Incentives

ikk.jpg
Het NK Indoor Karting Individueel

IKK race 2 KCR Roosendaal

Het was gewoon niet normaal wat we vorige week bij KCR Roosendaal voorgeschoteld kregen in race 2 van de IKK.
Normaal zijn de IKK races al spannend, maar wat er bij KCR op de mat werd gelegd door de coureurs was boven verwachting.
Zoals de jongens vooraf zeiden “We willen revanche voor race 1”. En die revanche mogelijkheid kregen ze en maakten ze meer dan waar.
Je hebt daarvoor wel het materiaal nodig. En het materiaal was top. Jan en Ton hadden er weer alles aan gedaan om het evenement te doen slagen. Geen enkele uitval en karts ontzettend dicht bij elkaar was hun beloning.

De races waren zo verschrikkelijk spannend dat ik wel vijf A-4-tjes kan vullen met wat er allemaal gebeurde. Ik zal het wat korter proberen te houden en hoop dat iedereen me vergeeft als ik een mooie actie of bijzonderheid vergeet te vermelden.

Achtentwintig (28) rijders stonden aan de start, verdeeld over de twee poules First Division en Second Division.
Nadat Albert de loting had verricht en de training van de MKS was afgelopen konden we met het strakke programma beginnen.
Per Divisie een kwalificatie van 5 minuten en drie races van 20 minuten.
Helaas miste onze Italiaanse vriend Carlo Alberto Forte de eerste race. Maar hij zou het in twee en drie goed doen.

Second Division.
Een verrassing kondigde zich meteen al aan in de kwalificatie. Annelien Boutens pakte tot ieders verbazing gewoon de pole met een tiende voor op Vince Joseph en ook verrassend Ivo van Strien. Ivo heeft nog wel eens wat last op de verschillende banen, maar had aangekondigd op zijn thuisbaan te gaan schitteren. En die uitspraak zou hij meer dan waarmaken.
Het was ook de race van de nieuwe rijders, want bij de zwaargewichten stond Billy van de Clundert als eerste ZG op de vierde plaats op de startgrid. Erg knap.

Race 1 werd er een om van te smullen.
Annelien had lak aan alle reputaties, pakte de kop en stond deze niet meer af. Nu klinkt dat eenvoudig, maar dat was het niet. Er werd in een homogene groep gestreden om de kop. Het was een voordeel voor Annelien dat de mannen achter haar elkaar telkens probeerden te verschalken, waardoor ze een stukje lucht kreeg.
De op positie 7 gestarte Paul Broekmeulen kwam er het beste langs toen Billy, Ivo, Malcolm en Vince elkaar in de wielen reden. Paul pakte P3. Vince en Malcolm redden het nog redelijk en konden doorgaan, maar Billy en Ivo verloren de aansluiting.
Vince en Malcolm sloten bij Paul aan, maar de snelle Tilburger hield knap stand. Totdat ook Billy weer aansloot. Beiden kregen een aanvaring, waar geen schuldige voor aan te wijzen viel. Billy kon door, Paul viel terug naar de laatste plaats. Jammer.

Annelien kreeg hier weinig van mee. Ze reed soeverein op kop en pakte knap de overwinning voor Vince en Malcolm, die trouwens bezoek hadden gekregen van Dominique van’t Veen. Hij moest even wennen op deze baan, maar reed vanaf startplaats 11 naar voren om als vierde te eindigen.
Op zijn beurt weer net voor Billy, Ivo, Eric van der Veen en Peter van Dijk.

Leuke bijzonderheid: Er was een nieuwe dame: Laura van Veldhuisen. Ze rijdt nog maar drie maanden en was bloednerveus. De gang naar het toilet zat er vooraf al aardig in.
Ze reed alsof ze al jaren tussen de IKK racers verkeert. Mooie rijstijl, rustig en snel.
P8 werd haar deel in race 1. Wat was ze (en haar vriend nog meer) blij. En terecht.

Hetzelfde kan vermeld worden over Iwan Gerbes, die het Mark meer dan moeilijk maakte.
Paul en Rene sloten de rijen. Rene was duidelijk met de gedachten meer bij zijn lieftallige verloofde.

0017.jpg
Laura van Veldhuisen, sympathieke snelle dame

Race twee was zo mogelijk nog spannender.
Annelien vertrok weer van pole. Dominique had meteen Ivo en Billy al gepakt en dook op Vince.
Annelien zag beide kemphanen in een prachtige actie voorbij komen. Ze hield beiden goed bij, maar kon zich niet met de strijd om de kop bemoeien.
Vince sloeg minutenlang aanval na aanval van Dominique af, maar richting finish gebeurde het toch. Weer een pracht van een actie van D. en Vince was gezien.
Annelien kreeg de zich herstelde Ivo van Strien op bezoek. Ivo nam in zijn kielzog Malcolm Poppe en de naar voren gekomen Paul Broekmeulen mee.
Peter van Dijk had het aan de stok met Laura, terwijl Rene Wegman even zijn verloofde vergat en ging racen. Dat resulteerde meteen in een mooi 10e plek voor deze zwaarste jongen in het veld.
Iwan, Patrick en Mark de Bruin streden hun strijd in de achterste regionen, terwijl Billy met een lekke band naar de kant was gekomen en kansloos laatste werd.

De kaarten waren echter nog steeds niet geschud. Voor geen enkele plaats, zowel algemeen als bij de ZG.
De opstelling voor race drie werd berekend en het bleek dat Annelien en Vince evenveel punten hadden. De snelste tijd van Annelien was 8/100 sneller dan die van Vince. Nog geen knipperen met de ogen, maar wel goed voor P1 op de grid.
Ze werden gevolgd door Dominique, die nog wat van plan was.
En dat bleek direct na de start. Annelien had niet de snelste kart geloot en viel al snel terug om uiteindelijk op acht uit te komen.
Vince op kop, Dominique ging mee en zette de aanval in. Vince was er niet blij mee dat Pitparts.nl teamgenootje Dominique aanviel. Hij moest er wel aan geloven en D. vloog werkelijk naar de finish. Wat een snelle rijder zeg.
Vince kreeg Ivo, Malcolm, Eric en Peter op zijn bumper, maar pareerde alle aanvallen. Hij werd knap tweede.
Ivo had de dag van zijn leven en racete naar drie. Eric van der Veen had hem bijna te pakken, maar kwam net enkele centimeters te kort.
Peter van Dijk werd zesde, voor de teruggekomen Billy van de Clundert. Ze werden 1 en 2 bij de ZG in deze derde race.
Achter Annelien was het een groepje met Paul Broekmeulen, Mark de Bruin, Patrick van den Berg, Laura, Iwan en Rene die al strijdend in deze volgorde naar de finish sprintte.

Vince en Dominique hadden na de drie races evenveel punten. De snelste tijd moest de beslissing brengen, waardoor de overwinning met 0,2 seconde verschil naar Dominique ging.
Annelien eindigde met een punt verschil op Ivo en Malcolm op P3. Ivo werd vierde geklasseerd omdat zijn snelste ronde 1/100 !!!! beter was dan die van Malcolm.

Bij de ZG was het Peter van Dijk die de overwinning pakte. Billy van de Clundert werd ondanks zijn pech tweede, wat het talent van deze Eindhovenaar recht doet. Derde ZG werd de glunderende en terecht trotse Iwam Gerbes.

0019.jpg
Het podium IKK Second Division

0018.jpg
Het podium IKK Second Division Zwaargewicht klassement


FIRST DIVISION:
De kanonnen van de IKK First Division deden het dunnetjes over. Wat heet, het was nog spannender. Deze jongens liggen in de breedte nog dichter bij elkaar en gaan als een compacte groep over de baan.

De teamgenoten van COR Racing-TechBlue, kampioen 2007/2008 Kevin den Ouden en runner-up 2008 Jeroen van As toonden hun nieuwe outfits en hadden zich voorgenomen om in een sneltrein naar de overwinning te gaan.

De kwali was voor Kevin, met Ivo op twee en Joop van Grinsven op drie.
De snelste ZG was Quyen Nguyen op zeven.

0007.jpg
Kevin den Ouden en Jeroen van As in nieuwe outfit naar 1 en 2

Race 1 was twintig minuten lang een strijd verdeeld over een groep van negen en kort daarachter een groep van vier.
Kevin, Jeroen en Joop streden om iedere meter. Joop had zich duidelijk voorgenomen het geplande feestje van de Mechanica mannen te verstoren.
Pim Speelman streed vol met Annemarie Borgers, Niels Joseph en verrassend Mark van den Anker.
Ik heb het al vaker gezegd, maar ZG Mark van den Anker komt er aan. Zijn beste resultaat zou hij hier vanmiddag boeken. De basis werd gelegd met een P7 algemeen en P1 ZG in deze race achter Pim en Annemarie.
Quyen hield stand achter Mark en sloeg de aanvallen van ZG-en Edgar Wurster, Marcel Kerkhofs en Dave Noija knap af. Tot de laatste ronde was het niet zeker wie op welke plaats zou eindigen omdat de mannen elkaar uitremden waar het maar mogelijk was. Ze finishten in genoemde volgorde na een bloedstollend gevecht.
Niels Mutser had zijn moment niet en sloot met Paul Bax de rij.

Race twee begon zoals race 1 eindigde met een groep van drie op kop. De mannen dachten de drie eerste plaatsen binnen te halen. Ware het niet dat er ene ontketende Annemarie Borgers rondreed. Ze sloot eerst aan bij Pim Speelman en pakte hem al snel. Vervolgens nam ze Pim mee en sloot bij de eerste drie aan. Ze pakte Joop met een prachtige actie en sloot aan bij Jeroen en Kevin.
Jeroen reed bekeken en verraste Kevin toen hij net iets te wijd reed. Het niveau is zo hoog dat iedere centimeter ruimte wordt afgestraft.
Annemarie deed wat ze kon, maar kwam niet voorbij aan de blokkende Kevin. Ze moest daarbij nog goed op Pim letten zodat hij niet voorbij zou komen en had daarvoor op haar beurt weer alle concentratie nodig.
Jeroen won deze race nadat hij knap de groep van vier had afgehouden.
Niels Joseph, Mark van den Anker, Quyen Nguyen en Edgar Wurster reden op korte afstand van de kop, op hun beurt weer gevolgd door Marcel Kerkhofs en Dave Noija. De ene na de andere inhaalactie bepaalde uiteindelijk de eindstand in genoemde volgorde.
Weer Niels Mutser en Paul Bax sloten gebroederlijk de rij.

Jeroen van As had het geluk dat hij een punt minder had dan Kevin en van pole mocht vertrekken in race 3. Kevin was duidelijk sneller, maar kwam er gewoon niet langs.
Hij probeerde het keer op keer, maar moest ook nog eens letten op Annemarie, Joop en Pim.
Annemarie was erg, erg snel en drong aan bij Kevin. Toen Kevin een actie inzette op Jeroen en niet goed uitkwam pakte ze meteen bij beide mannen binnendoor de kop. Doordat Jeroen, Kevin en Joop vol bij elkaar in de aanval gingen kon Annemarie weglopen en grandioos de overwinning in race 3 pakken.
Ook de snelste ronde was voor haar in 39,407. GEWELDIGE PRESTATIE.

Wat niemand voor mogelijk had gehouden gebeurde. Niels Mutser had genoeg van de laatste plaatsen en racete door het veld naar voren, en passant zijn talent showend.
Hij profiteerde uiteindelijk van de strijd tussen Kevin en Jeroen en mocht er langs. Kevin en Jeroen zijn keien in rekenen en wisten dat ze vooral Joop van Grinsven achter zich moesten houden. En dat lukte met hangen en wurgen en niet eerder dan nadat Joop een klein foutje had gemaakt. Een foutje waar ook de dekselse Pim Speelman en Niels Joseph knap van profiteerden.
Wat een race man.

Edgar Wurster, Mark van den Anker, Paul Bax, Marcel Kerkhofs, Dave Noija en Quyen Nguyen streden in hun groep om de overwinning bij de zwaargewichten. Het zat zo dicht bij elkaar dat ieder van hen op het podium kon eindigen.
Edgar Wurster is ook zo’n rekenaar en wist dat hij voor Mark moest eindigen en deed dat. Quyen had de pech laatste te worden en het podium aan zijn neus voorbij te zien gaan.
Evenals Marcel ten opzichte van Paul Bax, die de derde plaats op het podium zou pakken.
En dat gunde iedereen hem van harte, getuige het grote applaus dat hem ten deel viel.
Ik geef het je te doen; Doof zijn, de kart niet kunnen horen en toch zo hard gaan. Het is je meer dan gegund Paul.

Zo kwam er een eind aan een topdag in Roosendaal. We bleven na de huldiging nog lang hangen en over de races napraten.

0024.jpg
Het podium IKK Roosendaal First Division

0022.jpg
Het podium IKK First Division Zwaargewicht klassement

We kijken al reikhalzend uit naar de volgende race op zaterdag 21 maart bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk.

Eindstand First Division:

1    Jeroen van As        2    1    3    1    3    6    39,668    39,481    40,493    119,642    1   
2    Kevin den Ouden        1    2    3    2    4    7    39,728    39,799    40,345    119,872    2   
3    Annemarie Borgers        5    3    8    4    1    9    39,807    39,407    39,721    118,935    3   
4    Joop van Grinsven        3    4    7    3    7    14    39,584    39,727    40,140    119,451    4   
5    Pim Speelman        4    5    9    5    5    14    39,843    40,022    40,255    120,120    5   
6    Niels Joseph        6    7    13    6    6    19    39,995    40,062    40,080    120,137    6   
7    Niels Mutser        12    6    18    8    2    20    40,259    39,613    39,741    119,613    7   
8    Edgar Wurster    ZG    9    8    17    7    8    25    40,143    39,945    40,129    120,217    8    1
9    Mark van den Anker    ZG    7    12    19    9    9    28    40,069    40,836    40,056    120,961    9    2
10    Dave Noija        11    9    20    10    13    33    40,272    40,300    40,557    121,129    10   
11    Carlo Alberto Forte         14    10    24    14    10    34    50,000    40,115    39,831    129,946    11   
13    Paul Bax    ZG    13    11    24    13    11    35    40,184    40,077    40,016    120,277    12    3
12    Marcel Kerkhofs    ZG    10    13    23    12    12    35    40,098    40,571    40,416    121,085    13    4
14    Quyen Nguyen    ZG    8    14    22    11    14    36    39,934    40,496    40,422    120,852    14    5


Eindstand Second Division

            1    2    1+2    3    Totaal    tijden 1    tijden 2    tijden 3    Totaal
1    Dominique in't Veen        4    1    5    1    6    39,692    39,515    39,943    119,150
2    Vince Joseph         2    2    4    2    6    39,950    39,872    39,883    119,705
3    Annelien Boutens        1    3    4    8    12    39,865    39,678    40,225    119,768
4    Ivo van Strien        6    4    10    3    13    40,497    39,759    39,802    120,058
5    Malcolm Poppe        3    6    9    4    13    40,241    39,925    39,817    119,983
6    Eric van der Veen        7    5    12    5    17    40,190    39,945    40,105    120,240
7    Peter van Dijk    ZG    8    8    16    6    22    40,811    40,462    40,216    121,489
8    Billy van de Clundert    ZG    5    14    19    7    26    40,170    40,587    40,262    121,019
9    Paul Broekmeulen        13    7    20    9    29    40,256    39,953    40,001    120,210
10    Laura van Veldhuisen        9    9    18    13    31    40,921    40,123    40,792    121,836
11    Mark de Bruin        10    13    23    10    33    40,513    40,972    40,355    121,840
12    Iwan Gerbes    ZG    11    11    22    12    34    40,972    41,110    40,801    122,883
13    Patrick van den Berg    ZG    12    12    24    11    35    41,056    41,129    40,446    122,631
14    Rene Wegman    ZG    14    10    24    14    38    41,770    41,012    40,883    123,665

Totaalstand op basis snelste tijden IKK Roosendaal:
De punten IKK worden toegekend aan de First Division.
Op basis van drie snelste tijden worden alle rijders vervolgens in de totaalstand geplaatst en krijgen de rijders Second Division de punten die bij hun plaats horen.

Snelste ronde IKK en ZG 1 punt extra:
IKK:  Annemarie Borgers 39,407
ZG: Quyen Nguyen 39,934

                tijden 1    tijden 2    tijden 3    Totaal    Punten    ZG
1    Annemarie Borgers    IKK 1         39,807    39,407    39,721    118,935    24   
2    Dominique van't Veen    IKK 2        39,692    39,515    39,943    119,150    26   
3    Joop van Grinsven    IKK 1        39,584    39,727    40,140    119,451    21   
4    Niels Mutser    IKK 1        40,259    39,613    39,741    119,613    15   
5    Jeroen van As    IKK 1        39,668    39,481    40,493    119,642    30   
6    Vince Joseph    IKK 2        39,950    39,872    39,883    119,705    17   
7    Annelien Boutens    IKK 2        39,865    39,678    40,225    119,768    15   
8    Kevin den Ouden    IKK 1        39,728    39,799    40,345    119,872    26   
9    Malcolm Poppe    IKK 2        40,241    39,925    39,817    119,983    12   
10    Ivo van Strien    IKK 2        40,497    39,759    39,802    120,058    11   
11    Pim Speelman    IKK 1        39,843    40,022    40,255    120,120    19   
12    Niels Joseph    IKK 1        39,995    40,062    40,080    120,137    17   
13    Paul Broekmeulen    IKK 2        40,256    39,953    40,001    120,210    8   
14    Edgar Wurster    IKK 1    ZG    40,143    39,945    40,129    120,217    13    30
15    Eric van der Veen    IKK 2        40,190    39,945    40,105    120,240    6   
16    Paul Bax    IKK 1    ZG    40,184    40,077    40,016    120,277    9    23
17    Quyen Nguyen    IKK 1    ZG    39,934    40,496    40,422    120,852    7    20
18    Mark van den Anker    IKK 1    ZG    40,069    40,836    40,056    120,961    12    26
19    Billy van de Clundert    IKK 2    ZG    40,170    40,587    40,262    121,019    2    19
20    Marcel Kerkhofs    IKK 1    ZG    40,098    40,571    40,416    121,085    8    21
21    Dave Noija    IKK 1        40,272    40,300    40,557    121,129    11   
22    Peter van Dijk    IKK 2    ZG    40,811    40,462    40,216    121,489    1    15
23    Laura van Veldhuisen    IKK 2        40,921    40,123    40,792    121,836    1   
24    Mark de Bruin    IKK 2        40,513    40,972    40,355    121,840    1   
25    Patrick van den Berg    IKK 2    ZG    41,056    41,129    40,446    122,631    1    13
26    Iwan Gerbes    IKK 2    ZG    40,972    41,110    40,801    122,883    1    12
27    Rene Wegman    IKK 2    ZG    41,770    41,012    40,883    123,665    1    11
28    Carlo Alberto Forte    IKK 2        50,000    40,115    39,831    129,946    10

Tussenstanden IKK na twee races

IKK First Division

Totaal:
            1    2    Totaal
1    Jeroen van As        30    30    60
2    Pim Speelman        27    19    46
3    Annemarie Borgers        19    24    43
4    Kevin den Ouden         12    26    38
5    Niels Mutser        17    15    32
6    Joop van Grinsven        10    21    31
7    Marcel Kerkhofs    ZG    23    8    31
8    Niels Joseph        13    17    30
9    Quyen Nguyen    ZG    21    6    27
10    Dave Noija        15    11    26
11    Edgar Wurster    ZG    11    13    24
12    Mark van den Anker    ZG    9    12    21
13    Paul Bax    ZG    8    9    17

Zwaargewicht
            1    2    Totaal
1    Edgar Wurster    ZG    23    30    53
2    Marcel Kerkhofs    ZG    31    21    52
3    Quyen Nguyen    ZG    26    20    46
4    Mark van den Anker    ZG    21    26    47
5    Paul Bax    ZG    19    23    42

IKK Second Division

Totaal:
            1    2    Totaal
1    Carlo Alberto Forte        19    10    29
2    Vince Joseph        10    17    27
3    Dominique van't Veen        0    26    26
4    Paul Broekmeulen        15    8    23
5    Annelien Boutens        0    15    15
6    Andrea Sorbello        13    0    13
7    Ivo van Strien        1    11    12
8    Eric van der Veen        4    6    10
9    Rene Melenhorst         6    0    6
10    Rene Wegman    ZG    1    1    2
11    Patrick van den Berg    ZG    1    1    2
12    Peter van Dijk    ZG    1    1    2
13    Iwan Gerbes    ZG    1    1    2
14    Billy van de Clundert    ZG    0    2    2
15    Frank Bamberg        1    0    1
16    Arnaud Prins    ZG    1    0    1
17    Laura van Veldhuisen        0    1    1
18    Mark de Bruin        0    1    1

Zwaargewicht
            1    2    Totaal
1    Patrick van den Berg    ZG    17    13    30
2    Peter van Dijk    ZG    12    15    27
3    Rene Wegman    ZG    15    11    26
4    Iwan Gerbes    ZG    11    12    23
5    Billy van de Clundert    ZG    0    19    19
6    Arnaud Prins    ZG    13    0    13

Tussenstand promotie-degradatie na twee races:
                tijden 1    tijden 2    Totaal
1    Jeroen van As    IKK 1        101,824    119,642    221,466
2    Pim Speelman    IKK 1        101,953    120,120    222,073
3    Kevin den Ouden    IKK 1        102,679    119,872    222,551
4    Annemarie Borgers    IKK 1        103,941    118,935    222,876
5    Niels Joseph    IKK 1        103,170    120,137    223,307
6    Joop van Grinsven    IKK 1        103,871    119,451    223,322
7    Niels Mutser    IKK 1        103,871    119,613    223,484
8    Vince Joseph    IKK 2        103,820    119,705    223,525
9    Paul Broekmeulen    IKK 2        103,533    120,210    223,743
10    Marcel Kerkhofs    IKK 1    ZG    103,105    121,085    224,190
11    Dave Noija    IKK 2        103,650    121,129    224,779
12    Edgar Wurster    IKK 1    ZG    104,658    120,217    224,875
13    Eric van der Veen    IKK 2        104,663    120,240    224,903
14    Paul Bax    IKK 1    ZG    104,728    120,277    225,005
15    Quyen Nguyen    IKK 1    ZG    104,278    120,852    225,130
16    Ivo van Strien    IKK 2        105,474    120,058    225,532
17    Mark van den Anker    IKK 1    ZG    104,843    120,961    225,804
18    Peter van Dijk    IKK 2    ZG    104,416    121,489    225,905
19    Patrick van den Berg    IKK 2    ZG    104,948    122,631    227,579
20    Rene Wegman    IKK 2    ZG    104,996    123,665    228,661
21    Iwan Gerbes    IKK 2    ZG    106,786    122,883    229,669
22    Carlo Alberto Forte    IKK 2        103,140    129,946    233,086
23    Andrea Sorbello    IKK 2        103,601    200,000    303,601
24    Rene Melenhorst    IKK 2    ZG    104,293    200,000    304,293
25    Frank Bamberg    IKK 2        104,924    200,000    304,924
26    Arnaud Prins    IKK 2    ZG    105,080    200,000    305,080
27    Malcolm Poppe    IKK 2        200,000    119,983    319,983
28    Billy van de Clundert    IKK 2        200,000    121,019    321,019
29    Laura van Veldhuisen    IKK 2        200,000    121,836    321,836
30    Mark de Bruin    IKK 2        200,000    121,840    321,840
31    Jerfaas van Sijll    IKK 2         200,000    200,000    400,000
32    Milou van Agtmael    IKK 2        200,000    200,000    400,000
32    Yvonne Houffelaar    IKK 2        200,000    200,000    400,000
32    Jeroen Feenstra    IKK 2        200,000    200,000    400,000
32    Milou van Agtmael    IKK 2        200,000    200,000    400,000

Laatst bewerkt door Casper (14-04-2009 18:59:02)


C.point Racewear, Made to Win

Offline

#2 07-03-2009 02:55:50

Niels Mutser
Gebruikers
Van: Soesterberg
Geregistreerd: 19-06-2008
Posts: 92

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

erg mooi verslag weer casper, alleen mij wordt toch ietsje te kort gedaan (over race 2) tongue


had van tevoren al gemeld dat het alleen maar slechter kon gaan dan vorig jaar. Helaas ging dat wel een beetje in heel extreme vorm, want race 1 inderdaad drama tongue (zelfs de hele zware mensen liepen op het rechte stuk dik bij me weg). Eénnalaatste in de kwali, binnen 2 rondes laatste, maar door gevecht van paul bax met zijn voorliggers hem gepakt, en dus inderdaad éénnalaatste.

tweede race echter ben ik van 12 naar 6 gereden, en in het verslag staat dat ik weer gebroedelijk laatste reed tongue was voor mij een erg lekkere race, en mooie acties, en daar laat ik niet van zeggen dat ik laatste was big_smile

en race 3 was inderdaad ook weer zeer mooie race, gestart vanaf P8, in ronde 2 geloof ik bij de hairpin; iedereen pakt de binnenkant om zijn positie te verdedigen in de lange trein. Dus dan gaan we fijn aan de buitenkant rijden, wel op normale punt kunnen remmen, en edgar buitenom voorbij big_smile op een gegeven moment op P4 uit gekomen, ingelopen op de kop, en toen gingen jeroen en kevin naast elkaar de bocht door. Annemarie zet hem ook nog eens aan de binnenkant, en pakt ze allebij, en gelijk meegeklapt. Jeroen inhalen is lastig, Kevin inhalen is lastig, dus ze allebij tegelijk inhalen gaf echt wel veel voldoening big_smile alleen jammer dat ik eerst moest verdedigen ten opzichte van kevin en jeroen, waardoor ik niet achter annemarie aankon. mijn snelste ronde was geloof ik 2/100 langzamer, dus had best spannend kunnen worden. Maarjah, had..... als je van eennalaatste in de eerste heat, tot eennavoorste in de derde heat rijd, in zo'n veld, heb je al alle recht om flink tevreden te zijn lijkt me zo (noujah, als je de eerste heat even vergeet dan tongue )

Laatst bewerkt door Niels Mutser (07-03-2009 02:58:38)

Offline

#3 08-03-2009 18:05:58

kaihard
Gebruikers
Van: Utrecht/ baan: Maarssen
Geregistreerd: 09-06-2008
Posts: 136
Website

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

casper.
ik moet niels helaas gelijk geven.
niels die had in zijn eerste heat een kart, die was de slechtste van het veld.
(de enige kart die slecht was, naja minder goed van de hele avond.)
dit was ook te merken bij mark die de 2e heat blokte voor zijn leven, maar jammer maar helaas veel plaatsen zag wegvallen.
voor de rest heb ik genoten van de race te bekijken. en het is niks minder spannend als je iemand hebt. waarvoor je stiekem toch wel duimt(Y)

greetzz
kai


Seize every moment...

Offline

#4 10-03-2009 13:14:10

daoed
Gebruikers
Geregistreerd: 23-06-2008
Posts: 25

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Ik ben het ook eens met Niels. Ik had dezelfde kart in mn laatste heat en ik  werd  idd door alle zwaargewichten op het rechte stuk ingehaald alsof ik stilstond

Offline

#5 10-03-2009 21:29:18

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Ligt dat niet aan jullie dan?? cool


C.point Racewear, Made to Win

Offline

#6 11-03-2009 00:03:36

Niels Mutser
Gebruikers
Van: Soesterberg
Geregistreerd: 19-06-2008
Posts: 92

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

ingehaald worden ligt inderdaad wel enigszins aan de rijder jah tongue maar veel minder snelheid en vooral acceleratie hebben daarentegen niet wink

Offline

#7 11-03-2009 13:52:11

kaihard
Gebruikers
Van: Utrecht/ baan: Maarssen
Geregistreerd: 09-06-2008
Posts: 136
Website

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

casper.

als er geprobeerd word om buitenom in te halen bij niels door zg'ers.

dan is er iets niet in orde met de kart

maar asnog,
wel de complimenten an de baan. dit was maar een kart.
vele banen zouden hieraan een voorbeeld moeten nemen


Seize every moment...

Offline

#8 12-03-2009 13:13:38

daoed
Gebruikers
Geregistreerd: 23-06-2008
Posts: 25

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Casper geschreven:

Ligt dat niet aan jullie dan?? cool

nee deze keer ligt het aan de kart. En ik klaag nooit over de karts

Offline

#9 12-03-2009 17:50:43

Paul-Broekmeulen
Gebruikers
Van: haaren
Geregistreerd: 12-03-2009
Posts: 92

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Zeg casper leuk verslag maar hoe kan Carlo, terwijl hij in de First division meereed 10 punten krijgen voor ikk2 en hij staat ook onderaan? maar verders is het wel een leuk verslag smile


Eat my revenge!

Offline

#10 13-03-2009 16:33:54

kaihard
Gebruikers
Van: Utrecht/ baan: Maarssen
Geregistreerd: 09-06-2008
Posts: 136
Website

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

dit omdat,
carlo. de eerste race niet kon halen...
dus daar is en standaard tijd voor gegeven.

casper ik dacht k geef ff antwoord;);)

greetzz

kaihard


Seize every moment...

Offline

#11 22-03-2009 14:03:36

Peter van Dijk
Gebruikers
Van: Venlo
Geregistreerd: 06-03-2009
Posts: 10

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Kaihard / Casper

Helemaal eerlijk is dit niet natuurlijk, denk dat Paul wel een puntje heeft.
Dit zou dus betekenen, als je te laat komt je meer punten kunt halen voor het IKK 2 in de IKK 1 race.
Dit terwijl Paul hard moet strijden in IKK 2 om 8 punten bij elkaar te rijden.

En het is ook een beetje vreemd dat hij op de site van ARKC ook 10 punten krijg voor het IKK 2 ZG, iets klopt hier niet.
Ps: ik zelf heb hier ook 1 punt minder en Patrick van den Berg heeft hier 2 punten minder dan in het overzicht van Casper op Kartlive.

Gr. Peter van Dijk


"Float lika a Cadillac''
''Sting lika a Beemer''

Offline

#12 22-03-2009 15:44:12

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Peter,

Te laat komen levert nooit meer punten op.
Paul heeft in zijn categorie Second Division niet snel genoeg gereden om uiteindelijk meer punten te halen dan 8. Had hij sneller gereden dan nummer 11 bij de First Division, had hij meer kunnen halen.
We delen altijd de poules naar evenredigheid aantal deelnemers in. Dat kan dus betekenen dat incidenteel een rijder uit poule 2 in 1 meerijdt, zoals gisteren Ivo van Strien. Iedereen uit poule 2 die uiteindelijk sneller is dat Ivo in dire heats opgeteld kan meer punten halen dan Ivo.
We werken er naar toe om de laatste drie races met de juiste pouleindeling op basis van de eerste negen races in te gaan. Een graadmeter is de snelheid waarmee je in de 9x3 = 27 voorgaande heats  hebt geracet.

Laatst bewerkt door Casper (22-03-2009 15:48:40)


C.point Racewear, Made to Win

Offline

#13 22-03-2009 22:53:09

Peter van Dijk
Gebruikers
Van: Venlo
Geregistreerd: 06-03-2009
Posts: 10

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

Sorry Casper, Als ik het niet begrijp.

Dave Noija is nummer 13 in (als ik goed tel) uit poule 1, hij krijgt 11 punten, Carlo krijgt als laatste IKK 1 rijder 10 punten dit is me duidelijk.
Maar Paul is 0.9 sec. sneller geweest dan Dave in de ronde tijden en krijgt (maar) 8 punten voor IKK 2 ?
Carlo is bijna 10 sec. langzamer geweest dan Paul, (natuurlijk door zijn straf tijd van de eerste race van 50 sec. vanwege het te laat komen) en krijgt toch 10 punten voor IKK 2.
Mij is dit een beetje vreemd.

Nogmaals sorry, ik probeer het te begrijpen.

Ps: gisteren was weer top, heb me weer super vermaakt.
 
Gr. Peter van Dijk


"Float lika a Cadillac''
''Sting lika a Beemer''

Offline

#14 04-04-2009 12:45:11

Paul-Broekmeulen
Gebruikers
Van: haaren
Geregistreerd: 12-03-2009
Posts: 92

Re: Verslag en uitslag race 2 IKK 2009 KCR Roosendaal

ach ja .. het is zoals het is, en ik denk dat casper ergens buiten ons verstand om wel gelijk heeft, hij heeft per slot van rekening dit vage systeem in elkaar heeft gezet big_smile


Eat my revenge!

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices